20 CHF KUPON

  Enj, 11 FEB 2021

NJOFTIM -

Të gjithë udhtarët që fluturojn me ILLYRIAN EAGLE dhe janë të detyruar të kryejn testin PCR për COVID-19,

ILLYRIAN EAGLE me anë KUPONI në vlerë 20 franga Zvicerrane ju rimburson në fluturimin e radhës

Shëndeti dhe Siguria juaj prioritet për ne.

Të gjithë personat të cilet planifikojnë të futen në territorin e Zvicrrës duhet të plotësojnë formularin në linkun e më poshtëm apo të skenojnë QR code për tu udhëzuar direkt ne faqe.

https://swissplf.admin.ch/formular
 

 

ILLYRIANEAGLE