Rregullat e hyrjes për Zvicerr

  Ma, 23 Shk 2021

Tani mjafton edhe Testi i Shpejt Antigjen si dëshmi dhe mjafton për Udhtim!

Për koha e "Vjetërsis" së Testit vlejn rregulla të ndryshme dhe Koha e marrjes së Proves eshtë ajo qe llogaritet dhe jo marrja e Resultatit:

 

  • Testi PCR; I kryer para max. 72h
  • Testi Antigjen i Shpejt; I kryer para max. 24h

 

Këto informata sot do të publikohen në webfaqen tone.

Në link-un e më poshtëshenuar të BAG mundë te gjeni edhe me shumë informata:

Covid-19: Hinweise für Flugpassagiere (admin.ch)

 

 

Për informata shtesë apo ndonje paqartësi ju lutem na kontaktoni.

 

ILLYRIANEAGLE - TEAM