48 ORË MUNDËSI ANULIMI

  HË, 08 FEB 2021

Ka ardhur koha për pushime drejt Kosovës! ??
Rezervoni bileten tuaj të udhëtimit nga Zvicrra në Kosovë me Illyrian Eagle. ✈️
Edhe nëse Zvicrra fut Kosovën në listën e vendeve me rrezikshmeri nga pandemia COVID-19, ju mund të anuloni udhëtimin dhe ne ju mundësojmë kthimin e parave deri ne 48 ore ⌛ para fluturimit, ose mund te ndërroni datën e biletes pa asnjë kosto shtesë!
Vendlindja po ju therret.... ?‍?‍?‍? udhetoni me Illyrian Eagle! ?
Për më shumë informacione vizitoni :